З-поміж зимових свят чи не найвеселішим та найочікуванішим був день Андрія. 
13 грудня,
за українським звичаєм, сільська молодь збиралася в одній хаті на вечорниці, влаштовуючи там усілякі забави. На зустрічах панував неповторний дух жартів та веселих пісень, лилася повноводною рікою мелодійна українська пісня, парубки силою мірялися, а дівчата із задоволенням бралися за приготування вареничків та вишивання.
З метою відтворення цього народного обряду в нашій школі вже традиційно були проведені українські вечорниці. А цього року підготували тематичні свята і учні молодшої ланки, і середньої.
Тож приємного перегляду!

З класним колективом 6-А загальношкільний виховний захід підготувала учитель української мови та літератури Олашин Оксана Дмитрівна.

Гості побачили справжнє українське дійство. Це було свято наро ... Читати далі »

Категорія: Головні події школи | Переглядів: 171 | Додав: marykopyn | Дата: 13.12.2021

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».
Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

Прояви насильства супроводжують людство з давніх давен. Упродовж тисячоліть одна людина кривдить іншу людину, чинить насильство щодо неї. У світі постійно відбуваються війни, напади на людей, дискримінація, приниження. Прикро, що ми звикли сприймати насильство, як щось неминуче, адже прояви насильства порушують права людини, принципи її вільного та справедливого існування. І коли насильство чиниться поруч із нами чи в нас у домі, у школі, на вулиці, ми можемо й повинні зупинити його. Саме тому щорічно, починаючи з 1991 року, міжнародна спільнота підтримує акцію «16 днів проти насильства». Тисячі громадян та сотні державних і громадс ... Читати далі »

Категорія: Головні події школи | Переглядів: 97 | Додав: marykopyn | Дата: 13.12.2021

13 грудня відбулося позачергове засідання методичного об'єднання вчителів іноземної мови Осійського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Ф.Потушняка.

Форма проведення - практичний семінар-тренінг.

Тема: "10 якостей сучасного вчителя англійської мови".

... Читати далі »

Категорія: Методична робота школи | Переглядів: 132 | Додав: marykopyn | Дата: 13.12.2021