23:46
Спортивна зустріч «Повір у себе», організована до Міжнародного Дня осіб з інвалідністю

У неділю, 10 грудня 2023 року, наш заклад радо приймав гостей на спортивній зустрічі «Повір у себе», організованій до Міжнародного дня осіб з інвалідністю.

До нас приїхали дітки, їх батьки, вчителі та гості - всі, кому не чуже питання самореалізації та прояву здібностей дітей, що мають особливі освітні потреби.

До всіх присутніх звернулися :
Чегіль Андрій Андрійович -керівник "Інваспорт" Закарпатської обласної ради,

Симканинець Віктор Андрійович - Голова Іршавської ТГ,

Яцканич Єлизавета Михайлівна - керівник відділу освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту.

Заряджали учасників позитивним настроєм, співами, віршами й танцями, запалом емоцій та підтримкою - активісти учнівського самоврядування. Керівник закладу Маргіта М.О. побажала присутнім гарного настрою та втілити максимум позитиву у ідею спільної мети, заради якої й відбувався вчорашній захід, щоб кожна дитинка відчувала себе талановитою, здібною й потрібною.
Години летіли наче хвилини, діти розважалися й посміхалися. Після підведення підсумків, дітей нагородили медалями, кубками, грамотами, подарунками, які надала благодійна організація "Блага вість" (керівник Бабич І.І.) та нагодували смачним обідом. Учасники радо фотографувалися із своїми заслуженими досягненнями та випромінювали задоволення.

В результаті - панувала атмосфера тепла і позитиву! А це і було нашою спільною метою, бо кожна дитина-талановита!

Більше у дописах:

https://www.facebook.com/groups/919930755382739/permalink/1294181511290993/?mibextid=oMANbw

https://gromada.org.ua/gromada/irshavska/news/1702287381/?fbclid=IwAR1ZxUgIQMXftXJhRXEiuZgLGyzZfUsMrXEBAaQwqXvm2bbBB1CFzm1a9-w

Категорія: Головні події школи | Переглядів: 32 | Додав: marykopyn | Рейтинг: 0.0/0