З 27.02. по 03.03.23 в Осійському ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Федора Потушняка було проведено тиждень природничих наук.

Протягом тижня відбулися заходи, які сприяли підвищенню інтересу учнів до предметів біології, географії, хімії, фізики, розширили знання, дали можливість дослідити та презентувати цікаві теми.

Тиждень розпочався випуском стінгазет учнів 5-8 класів.

Учні 6-8 класів розглянули презентацію на тему: "Дивовижний світ рослин і тварин"

Вчителі: Черничко Г. І; Варцаба М. І.

Для учнів 6-7 класів було проведено квест "Зустріч птахів"

Також учні розгадували загадки, кросворди, філворди.

Вчителі: Варцаба М. І; Черничко Г. І.

Учні 9-10 кл ... Читати далі »

Категорія: Головні події школи | Переглядів: 118 | Додав: marykopyn | Дата: 03.03.2023

Залою линули тужливі акорди пісні "Гей, пливе кача...", а з екрану прямісінько в серце дивилися очі тих, хто став Героями Небесної Сотні, жахливі фото зруйнованих міст, що облетіли світові ЗМІ. Звучало дитяче прохання до дорослих зупинити війну і вірш-звернення до тата, чиє життя вже вписане у книгу звитяги українців...

"Пам'яті Героїв Небесної Сотні: від духу свободи Майдану до подвигу на фронті" - такий захід підготував класний колектив 9-Б класу (керівник Наталія П'ятак). Перед нами постала вся хронологія тих буремних днів, що передували цій війні, яка охопила нашу землю 9 років тому.

Саме в ці березневі дні у Донецьку розпочалися проукраїнські мітинги, тисячі чоловік у центрі столиці Донбасу скандували: "Донецьк - це Україна!" І так відбувалося щовечора до 27 квітня, коли мітинг був розігнаний силовими методами вже російськими солдата ... Читати далі »

Категорія: Головні події школи | Переглядів: 106 | Додав: marykopyn | Дата: 03.03.2023