00:51
День Збройних сил України

У цей складний для України  час, коли весь світ бореться з пандемією COVID-19, економічні проблеми, енергетична криза та інші глобальні виклики ускладнюють життя світової спільноти, ми всі разом у щоденних молитвах просимо не лише про здоров'я і добробут кожної української родини, але, в першу чергу, просимо миру і спокою українській землі, мирного неба над головою, а нашим військовим - Ангела-охоронця, захисту від ворожих куль і смертоносних снарядів.
Напередодні дня Української Армії активісти нашого Учнівського Парламенту здійснили візит до першого відділу Хустського РТЦК та СП (районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки  - колишній військкомат) з приємною місією - передати листівки нашим землякам на передову - воїнам 128 Окремої гірсько-піхотної бригади.
А на згадку про цікаву подію шкільного життя - фото з старшим лейтенантом ЗСУ Вовканичем В. В.

7 грудня в Осійському ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. Ф. Потушняка відбулася зустріч шкільної команди військово-патріотичної гри "Джура" з нашими односельчанами - учасниками АТО - Магурським Михайлом та Чорнієм Віталієм.
Захисників радо вітали учні нашої школи концертною програмою, приуроченою до Дня Збройних сил України. А воїни розповіли свої спогади про нелегкі минулі часи у зоні АТО, відвідали краєзнавчий музей школи, подякували за теплу та незабутню зустріч.

Категорія: Головні події школи | Переглядів: 127 | Додав: marykopyn | Рейтинг: 5.0/1