Тиждень, що минає, був насичений різними подіями. Зокрема слід відзначити День доброти, Міжнародний день толерантності, про які дуже важливо говорити з дітьми. А ще важливіше не просто говорити, а показувати приклад, заохочувати до дій.

Колектив нашого закладу зробив чергову добру справу - наступна маскувальна сітка, виготовлена вчителями та учнями, була передана у бригаду, де проходить службу наш колега Юріна Іван Васильович.

Дякуємо кожному, хто долучається та допомагає! Разом до перемоги!
Слава нашим мужнім Захисникам та Захисницям!

... Читати далі »

Категорія: Головні події школи | Переглядів: 34 | Додав: marykopyn | Дата: 19.11.2023

З 13.11.2023 р. по 17.11.2023 р. в нашому закладі освіти було проведено 2-й етап Тижня безпеки дорожнього руху.

Всі учасники освітнього процесу повторили ПДР, класні керівники 1-11 класів провели різноманітні квести, вікторини, бесіди, виховні години.

З метою підвищення безпеки дітей на дорогах у темну пору доби у наш заклад освіти завітали працівники поліції.З юними слухачами вони провели практичні заняття та продемонстрували службовий автомобіль, спецзасоби та амуніцію.

Учні активно відповідали на запитання та продемонстрували набуті знання та навички з правил поведінки на дорозі в ролі пішохода, велосипедиста, а також в ролі пасажира транспортного засобу.

Дякуємо за змістовні, цікаві, а головне такі необхідні для нашої безпеки, зустрічі! Впевнені, що набуті знання школярі будуть використовувати на практиці!

... Читати далі »

Категорія: Головні події школи | Переглядів: 22 | Додав: marykopyn | Дата: 19.11.2023