23:44
Участь у проєкті "Нова фізична культура"

БО "Благодійний фонд Катерини Білоруської" розширює регіони присутності благодійних програм, зокрема "Нова фізична культура - здорова громада", який спрямований на підвищення рівня фізичної активності дітей, молоді та реалізацію реформи НУШ в освітній галузі "Фізична культура", забезпечення ЗЗСО спортивним інвентарем, активізацію жителів громад та підтримку програми Президента "Здорова Україна". Активний форум для 35 громад Закарпатської області гостинно приймала Іршавська ОТГ.

Марусинець М.М., директорка департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОВА, привітала учасників Форуму та подякувала за надані подарунки. Серед запрошених були: керівники відділів освіти ТГ Закарпатської області, представники вищих педагогічних закладів освіти, керівники навчальних закладів, вчителі фізичної культури, представники ТГ Закарпатської області. У ході проєкту передбачено:
- забезпечення шкіл-лідерів громади спортивним інвентарем коштом Фонду;
- навчання та підвищення компетенцій вчителів фізичної культури в громадах коштом Фонду.

Наш заклад також взяв участь у проєкті "Нова фізична культура" та отримав спортивний інвентар. Олашин В.В., вчитель фізичної культури, успішно пройшов навчання як амбасадор програми НФК, надалі буде організовувати та проводити навчання для вчителів фізичної культури громади.

Категорія: Головні події школи | Переглядів: 26 | Додав: marykopyn | Рейтинг: 0.0/0