14:02
Підсумки тижня педагогічної майстерності учителів

Підсумки тижня педагогічної майстерності учителів, які атестувалися у 2021 році

 

Відповідно до плану роботи школи, з метою вдосконалення і підвищення професійної майстерності вчителів, поширення перспективного педагогічного досвіду, з метою активізації пізнавальної та творчої діяльності учнів у грудні 2021 року пройшов Тиждень професійної майстерності серед учителів, які атестувалися у 2021 році.
Робота Тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дитини. Педагоги продемонстрували  свою майстерність під час проведення відкритих уроків та виховних заходів,  впровадження  інноваційних технологій навчання.

Усі учні були зайняті справою: навчалися, грали, працювали, допомагали, майстрували, змагалися, фантазували тощо. Вчителі, як і повсякчас, відповідально віднеслися до підготовки та проведення відкритих уроків, позакласних заходів, використовуючи різні форми і методи їх проведення: свята, ігри, подорожі тощо.

 
Слід відмітити роботу атестаційної комісії та колег, які відвідували заплановані заходи, надавали поради, ділилися досвідом, а також допомагали в організації  проведення заходів.
Тиждень закінчився, але продовжується кропітка праця вчителя, яка покликана пробудити творчість і пізнання, підтримати інтерес та бажання вчитися, максимально використати те, що так щедро закладено природою, розвинути талант та обдарування.
Категорія: Методична робота школи | Переглядів: 133 | Додав: marykopyn | Рейтинг: 0.0/0