15:36
Насичене літо вихованців туристсько-краєзнавчого гуртка.

Літо дає нам безліч можливостей для втілення своїх мрій! Це можливість вдосталь насолодитися активним відпочинком у різних його проявах. Для вихованців туристсько-краєзнавчих гуртків літній період завжди насичений цікавими заходами, які залишають незабутні спогади, мотивують та спонукають до нових звершень.
1 червня, у День захисту дітей, у іршавському міському парку туристсько-краєзнавчий відділ Іршавського МЦПО проводив велозмагання, у яких ми прийняли активну участь і показали хороші результати.

З 14 по 26 червня на базі Іршавського МЦПО діяв денний табір(загін) "Веселка" який відвідували і наші гуртківці. Програма табору була різноманітна та насичена: інтелектуальні ігри, творчі конкурси, кулінарні змагання, купання у басейні.

Мрія кожного туриста - побувати на найвищій вершині України. І ми безмежно щасливі, що нам це вдалося. Шлях до мети не завжди легкий, але він того вартий. Стоячи на Говерлі, милуючись навколишньою красою, дітей переповнювали емоції радості, успіху, задоволення, які важко передати словами!
Окрім сходження на Говерлу гуртківці відвідами Географічний центр Європи та побачили негативні наслідки видобування солі у Солотвині.

Підсумовуючи "наше літо" і у Всесвітній день туризму, хочеться сказати, що ми не задовільняємося чужими розповідями, а дивимося на дивовижний світ своїми очима!!!

Категорія: Головні події школи | Переглядів: 139 | Додав: marykopyn | Рейтинг: 5.0/1