23:56
Літня школа

На базі Осійського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім.Ф.Потушняка організовано Літню школу з метою активізації роботи з обдарованою молоддю та для подолання освітніх втрат з предметів: українська мова, математика, історія України та географія, англійська мова, фізична культура.

У рамках Літньої школи учителі закладу проводять заняття, розвивальні ігри та віртуальні екскурсії, які сприяють підвищенню мотивації й інтересу до навчання. 

Спільними зусиллями ми зможемо подолати труднощі, що виникли, та забезпечити учням найкращу освітню підтримку.

Понеділок, 14.08

У 4-Б класі провели квест-гру "Цікава математика та логіка". Пригадали різноманітні математичні концепції та поняття. Виконували завдання на логіку. Також пригадали назви та властивості геометричних фігур.

Вівторок, 15.08

З класними колективами 3-А і 4-А класів було проведено квест-гру "Знавці рідної мови".

У 6-А класі було проведене заняття з англійської мови. Учні активізували свій словниковий запас, повправлялися у читанні, аудіюванні, усному монологічному та діалогічному мовленні. Діти із задоволенням поспілкувалися, поділилися своїми враженнями від літніх канікул, були дуже раді зустрічі.

Середа, 16.08

Літня школа продовжує працювати!

Сьогодні на заняття прийшли любителі географії. Ми змогли детальніше поговорити про погоду, її складові, важливість прогнозування... На практиці познайомились з найпростішими приладами: термометром, барометром- анероїдом, компасом, описали погоду та провели необхідні вимірювання.

Під час екскурсії до річки Синявки розглянули представників дикоростучих рослин та місцевої фауни, визначили їх назви. То ж зустрівши мідянку звичайну (неотруйну змію нашого регіону), дізнались багато цікавих фактів, зокрема, що в країнах Європи вона занесена до Червоної Книги ...

Повертаючись додому, зробили як свідомі мандрівники - прибрали від сміття галявину на березі нашої Синявки.

А головне - вкотре переконалися, яка ж красива наша карпатська земля!

Також цього дня вчителі фізичного виховання провели з учнями заняття з волейболу.

Четвер, 17.08

Приємна зустріч одинадцятикласників і прекрасна нагода пригадати набуті знання з української мови.
Було проведено квест-гру «Подорож мовознавчими стежками». Учні активно попрацювали, повторили та дізналися багато нового. Усім було цікаво!

П'ятниця, 18.08

Учні 2 -А класу поповнили свої знання, здобули нові вміння та вдосконалили навички! До нового навчального року – готові!

Сьогоднішнє заняття з англійської мови у літній школі учні початкових класів провели на свіжому повітрі.

Граючись, пригадали слова та деякі правила читання англійською, які вчили протягом минулого навчального року. Поговорили про погоду, про те, як провели канікули. Крім активізації знань отримали позитивні емоції, які залишаться у пам'яті на довго.

 

Категорія: Головні події школи | Переглядів: 75 | Додав: marykopyn | Рейтинг: 0.0/0