19:37
Допомагати - важливо!

В такі складні часи для нашої держави і народу, ми можемо спостерігати, яких значних змін і трансформацій зазнають люди навколо нас, як змінюється наше ставлення до подій, як ми переоцінюємо відносини та переосмислюємо цінності...

На полі бою солдат зміцнює свою волю,силу духу, а ми під час випробувань - розвиваємо в своєму серці співчуття і жертовність.

Наша колегиня Мирослава Андрішко активно організувала допомогу дітям-сиротам, що перебувають у селі Перехрестя і її ініціативу підхопили активісти, депутати Учнівського Парламенту.

Виділивши кошти зі своєї скарбнички, підготували солодощі та продукти харчування для цих діток і передали їх під час чергової поїздки Мирослави Михайлівни. Наші вихованці залюбки допомагали вчителям плести маскувальну сітку і не залишилися осторонь під час збору допомоги для воїнів нашої 128-ї Огш бригади. Та на цьому не зупиняємось: разом зі своїми вчителями придбали теплі речі (шапки і шкарпетки) для наших солдат, а ще підготували для них листи і малюнки, які, ми переконані, грітимуть серця і душі тих, хто оберігає наш спокій і затишок.

Все буде Україна!

Категорія: Головні події школи | Переглядів: 94 | Додав: marykopyn | Рейтинг: 0.0/0