18:27
4 квітня - Міжнародний день просвіти з мінної небезпеки

Сьогодні, у Міжнародний день просвіти з питань мінної безпеки, учні нашого закладу долучилися до пізнавального уроку  "Мінна безпека! Що потрібно знати та виконувати".
Учні ️ дізналися як відрізняти вибухонебезпечні предмети, ️д️е вони можуть сховатися, які знаки про них попереджають та яких правил безпечної поведінки потрібно дотримуватися, якщо побачив міну чи боєприпас. 

Зокрема, у закладі були проведені такі заходи:

Спільний урок безпеки у початкових класах про правила поводження з ВНП "Поради Патрона пам'ятай! Про свою безпеку дбай". 

 Години спілкування у 4-А (вчитель - Бойко Н.І. та 5-А класах (кл.кер. Корпош М.І.)

Наприкінці уроку п'ятикласники охоче зіграли в онлайн-квест від Unicef "Суперкоманда проти мін!", під час проходження якого мали змогу перевірити свої знання про мінну небезпеку та отримали сертифікати про проходження квесту. Завдання можна виконати за посиланням: https://game.bezpeka.info/

Ковач Г.В. та Варцаба М.І. з учнями 5-8 класів провели урок на тему "Якщо ви опинилися поблизу вибуху. Дії під час виявлення ВНП".

З учнями 9-11 класів Роман В.В. провів урок на тему: "Обережність дітей - запорука життя та здоров'я. Правила безпеки з вибухонебезпечними предметами".
Після заняття бесіду продовжили у музеї, де Василь Васильович продемонстрував та розповів про "експонати" з передової.

А вихованці групи продовженого дня взяли участь у радіодиктанті для дітей з безпечної поведінки з мінами та нерозірваними боєприпасами. Диктант звучав голосом Пса Патрона із популярного мультфільму, що неабияк зацікавило дітей. 


Сьогодні всі наші учні стали СУПЕРКОМАНДОЮ знавців правил із мінної безпеки і чітко знають, що БЕЗПЕКА ПОНАД УСЕ!

Категорія: Головні події школи | Переглядів: 65 | Додав: marykopyn | Рейтинг: 0.0/0